Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

ΔΕΗ και πάσης Ελλάδος

Ας μιλήσουμε για τη ΔΕΗ...
Έχουμε καταλάβει εδώ και καιρό πως οι εκάστοτε κυβερνώντες μας θεωρούν 'πλέμπα', ίσως και χαζούς, όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως μας κοροϊδεύουν, μας κλέβουν με τον πιο ανζίσχυντο τρόπο και κάποια στιγμή κάπου θα ξεσπάσει η υπομονή του πολίτη.
Η ΔΕΗ μας κλέβει ξεδιάντροπα, φαντάζομαι με νόμους που οι κυβερνώντες ψηφίζουν χωρίς να ερωτηθεί ο λαός. Για παράδειγμα ένας λογαριασμός των 389,57 ευρώ ανέβηκε στα 684, 85 ευρώ επειδή πρόσθεσε 295.28 ευρώ για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και κοινωνικό τιμολόγιο. Άκουσον, άκουσον, να πληρώνω δηλαδή εγώ ο νοικοκύρης τον κακοπληρωτή και την ανικανότητα της ΔΕΗ για σωστή διαχείρηση. Επί δεκαετίες μιλούν οι ιθύνοντες για ανανεώσιμες πηγές σε μια ευλογημένη χώρα γεμάτη με αέρηδες και λαμπρό ήλιο.
Την κοινωνική πολιτική και προσφορά δε οφείλει μια σωστή πολιτεία να την ρποσφέρει με τη βαρειά φορολογία που επιβάλλει, όχι να την χρεώνει στον πολίτη που δεν μπορεί πια να βγάλει το μήνα με τον μισθό ή την σύνταξή του, για την οποία βέβαια έχει πληρώσει.
Κοροϊδία επίσης η έκπτωση την οποία δίνουν στον λογαριασμό 'έναντι' (αλήθεια άλλος τρόπος κλεψιάς ο τετράμηνος λογαριασμός) και όχι στο βαρύ τιμολόγιο.
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου